Synthetische drugs

Synthetische drugs
Voor veel feestgangers hoort een synthetisch drug als xtc er gewoon een beetje bij. Voor de lol, als gevolg van sociale druk, of om grenzen te verleggen. De synthese van de meeste drugs is geen ingewikkelde chemie, maar vraagt toch aardig wat kennis en kunde, zowel van de drugscriminelen als van de opsporingsdiensten die hen te slim af willen zijn. Synthetische drugs werken direct in op de hersenen en beïnvloeden iemands stemming, denken, gevoel en gedrag. En dat brengt behalve een paar uur lol ook gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals verslaving of zelfs dodelijke incidenten.
U heeft geen toegang tot deze editie. U dient in te loggen om deze editie online te lezen.

De feed werd niet gevonden.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

 

Losse nummers zijn vanaf

€ 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift.

 

 

 

 

 


 

Abonneren >>

 

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.