Privacy Policy & Cookies

Recht op privacy

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming hechten wij waarde aan uw privacy en streven wij ernaar om uw persoonsgegevens te beschermen. Hieronder zullen we uitleg verstrekken over wijze waarop wij persoonsgegevens verzamelen, voor welke doeleinden wij deze persoonsgegevens verwerken en aan wie uw persoonsgegevens doorgegeven worden. Verder bevat deze privacy-statement belangrijke informatie over uw rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Het is daarom raadzaam om deze privacy-statement zorgvuldig door te lezen.

 

Persoonsgegevens

We verwerken uw persoonsgegevens in het kader van onze diensten. Wij verzamelen de persoonsgegevens van onze klanten, bezoekers van onze website, ontvangers van onze nieuwsbrieven, deelnemers aan onze events en personen die worden benoemd in onze vakbladen, websites en onze databanken/gidsen.

 

Bekijk onze volledige Privacy Policy & Cookies op: https://vakbladen.com/privacystatement/

De feed werd niet gevonden.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

 

Losse nummers zijn vanaf

€ 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift.

 

 

 

 

 


 

Abonneren >>

 

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.