Als abonnee van Chemische Feitelijkheden heeft u toegang tot het digitale archief. Hier kunt u zoeken in het aanbod van alle edities van Chemische Feitelijkheden.

 

Om in te loggen, voert u in het onderstaande scherm uw abonneenummer en achternaam in. Uw abonneenummer vindt u op de factuur en op de adressering van uw papieren exemplaar van Chemische Feitelijkheden. 

inloggen
:
:

Voor bestaande particuliere abonnees: 

Met de nieuwe site is ook de manier van inloggen veranderd.

U dient nu in te loggen met uw abonneenummer en achternaam.

Uw abonneenummer vindt u op de factuur en boven de adressering bij de zending van nieuwe papieren edities van Chemische Feitelijkheden.

 

Voor bedrijven en (onderwijs)instellingen:

U hoeft niet in te loggen. Op basis van uw IP-adres of IP-reeks heeft u vrij en onbeperkt toegang tot alle digitale edities van Chemische Feitelijkheden. Dit kan direct vanaf de homepage of via het totaaloverzicht van alle nummers.

 

Heeft u aangegeven gebruik te willen maken van een particulier abonnement dan kunt u op de bovenstaande manier inloggen.

 

 

Vragen

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de abonneeservice. Telefonisch via 088-2288826 of stel uw vraag per mail.

De feed werd niet gevonden.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

 

Losse nummers zijn vanaf

€ 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift.

 

 

 

 

 


 

Abonneren >>

 

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.