Abonneren particulieren

Een abonnement op Chemische Feitelijkheden geeft u via de website toegang tot 10 nieuwe edities per jaar én het totale online archief. Daarnaast ontvangt u in 3 zendingen per jaar de losbladige edities in print, en een verzamelmap.

 

Introductie-abonnement met korting

Wanneer u hier het abonnement aanvraagt, ontvangt u het eerste jaar een introductiekorting. U hoeft daarvoor alleen het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. U ontvangt dan per post een bevestiging met daarin uw inloggegevens voor digitaal gebruik van Chemische Feitelijkheden.

 

N.B.

Leden van KNCV, KVCV of NVON ontvangen een blijvende korting van 10 euro

(ongeacht het aantal lidmaatschappen van deze verenigingen).

 

Voorwaarden

Abonnementen worden automatisch verlengd. Genoemde prijzen zijn o.b.v. automatische betaling. Bij betaling per acceptgiro wordt dit bedrag met € 2,95 administratiekosten verhoogd. Jaarlijkse prijswijzigingen voorbehouden.


Invoer verplicht
 
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Op dit adres ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag. Daarnaast ontvangt u bij het verschijnen van een nieuwe editie een servicemail. Invoer verplicht
Wij kunnen uw telefoonnummer gebruiken ter controle van de bezorging. Invoer verplicht
 
<p>Door hier &#39;ja&#39; in te vullen&#160;machtigt u&#160;Abonnementenland te Uitgeest om het totale bedrag van het abonnement van uw rekening af te schrijven. Voor&#160;betaling per acceptgiro&#160;(&#8364; 2,95 administratiekosten) selecteert u &#39;nee&#39;.</p>
 

Door hier 'ja' in te vullen machtigt u Abonnementenland te Uitgeest om het totale bedrag van het abonnement van uw rekening af te schrijven. Voor betaling per acceptgiro (€ 2,95 administratiekosten) selecteert u 'nee'.

Let op: de naam van de betaler van het abonnement en de tenaamstelling van het rekeningnummer moeten overeenkomen. Wilt u een abonnement cadeau doen, neem dan contact op met Abonnementenland: 0900 - 226 52 63 (&#8364; 0,10 p/min.) Invoer verplicht
 
 
<p>NB. Het betreft hier niet de standaard servicemails. </p><p>Een servicemail is een e-mail met noodzakelijke informatie en ontwikkelingen over het abonnement dat u heeft of gaat ontvangen.</p>
 

Bij dit veld is invoer verplicht.
Toelichting. wel of niet tonen.

De feed werd niet gevonden.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

 

Losse nummers zijn vanaf

€ 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift.

 

 

 

 

 


 

Abonneren >>

 

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.