Abonnement Chemische Feitelijkheden

Chemische Feitelijkheden is een naslagwerk over de moleculaire aspecten van actuele thema's. Het geeft inzicht in mensen, materie en moleculen rond een onderwerp. Elk thema wordt op drie niveaus uitgelicht: de context, de basis en de diepte.

Chemische Feitelijkheden voorziet docenten, studenten, bedrijven, bibliotheken en andere geïnteresseerden al sinds 1982 van deze informatie.

 

Het abonnement op Chemische Feitelijkheden geeft via de website toegang tot 10 nieuwe edities per jaar en het totale online archief. Daarnaast ontvangen abonnees in drie zendingen per jaar de losbladige edities, en een verzamelmap. Zo is het naslagwerk altijd en overal te raadplegen.

 

Abonneren

Vraag als particulier of als bedrijf of (onderwijs)instelling een abonnement aan en verkrijg zo zelf toegang tot dé chemie encyclopedie met meer dan 300 thema’s.

 

Proefexemplaar

Eerst een reden ontvangen om u te overtuigen?

Voor € 2,95 ontvangt u vrijblijvend een proefexemplaar.

Vraag het proefexemplaar aan via 088 - 22 666 26

 

Abonnementenservice en losse nummers

088-2288826

abonnementen@vakbladen.com

 

Informatie voor abonnees >>

De feed werd niet gevonden.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

 

Losse nummers zijn vanaf

€ 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift.

 

 

 

 

 


 

Abonneren >>

 

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.